TOTAL recruits a Procesoperator in België

 

Jobomschrijving

In een volcontinu shiftsysteem ben je, na een grondige opleiding, met je team verantwoordelijk voor het opvolgen en sturen van het productieproces. Je staat in voor de controle van de installaties en de kwaliteit van de afgewerkte producten.
Aan de hand van controlerondes controleer je de werking van de eenheden en rapporteer je de resultaten ervan aan je verantwoordelijke.
In opdracht van de verantwoordelijke en volgens bestaande procedures neem je toestellen in en uit bedrijf binnen de eenheid.
Je zorgt voor het goed overnemen en doorgeven van de shift door middel van mondelinge rapportering en schriftelijke verslagen.

Profiel kandidaat

Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een technische of scheikundige richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit. Je bent schoolverlater of hebt reeds een eerste ervaring achter de rug. Je bent een teamplayer, contactvaardig en assertief. Je beschikt over verantwoordelijkheidszin en neemt graag initiatief. Je bent bereid om in een volcontinu shiftsysteem te werken.
Voor ons zijn motivatie, competenties en vaardigheden belangrijker dan leeftijd, geaardheid, handicap, etnische afkomst of nationaliteit. Wij moedigen dan ook iedereen aan om te solliciteren.

Automatische vacature-ID

27329BR

Beroep

Alg. verantw. Operaties

Functietype

Onbepaalde tijd

Vereiste ervaring

0- 3 jaar, 3 – 6 jaar, 6 – 10 jaar

Branch

Refining & Chemicals

Plaats van het interview

Antwerpen

Over ons/bedrijfsprofiel

BETTER ENERGY NEEDS YOU

Geef het beste van jezelf aan de energie ! Sluit u aan bij TOTAL : meer dan 500 verschillende beroepen in 130 landen. Een verantwoordelijke maatschappij met sterke veiligheids- en ethische standaarden, vele loopbaanmogelijkheden, een cultuur waar innovatie centraal staat en een missie die de 100.000 medewerkers van de groep delen: dag na dag de energie verbeteren.

Apply here